Om Hundebørste.dk

Denne side er lavet for at hjælpe dig som hundeejer, med at få et hjem mere fri for hundehår og samtidig guide dig til hvordan du bedst muligt plejer din hunds pels med en god hundebørste. Du kan finde en masse gode hundebørster med unikke funktionaliteter, og nogle børste anvendes bedre til bestemte hunderacer.

Ejerskab og drift

Hundebørste.dk drives af et webbureau der hedder Zillibot, der arbejder med en række online medier, blandt andet indenfor kæledyr, sport, streaming og kreativitet. Denne side er en af vores sider, som vi løbende opdaterer med nye produkter og priser.

At drive en side som denne er forbundet med omkostninger, og derfor anvender vi reklamer og reklamelinks på denne side, der kan være med til at sikre os en lille kommision, hvis du køber et produkt via siden her.

Hundebørste.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

affald-i-naturen.dk
vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
co2-udledning.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.